Gidore set 63 copë 3/8″ – TOP TOOLS

27.99  14.99 
Ka sasi

Diametri: 3/8″ / 1/4″
Çelsa për gidore 3/8″: 10- 19mm
Imbulsa: 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6 mm
1/4″ adapter bit

Koha para përfundimit të zbritjes

d
:
h
:
m
:
s

Mbetet deri në fund të ofertës

Ky produkt është shtuar nga 2 njerëznë shportë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 38D515
Kategoritë: , ,

Përshkrimi

Diametri: 3/8″ / 1/4″
Çelsa për gidore 3/8″: 10- 19mm
Imbulsa: 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6 mm
1/4″ adapter bit

Brendi

Top Tools