Gjenerator 2300W – GRAPHITE

390.00 
Ka sasi

Fuqia: 2000W
Fuqia dalëse (max): 2300 W
Fuqia e motorrit: 4.78 W

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 58G903

Përshkrim

Fuqia: 2000W
Fuqia dalëse (max): 2300 W
Fuqia e motorrit: 4.78 W
Kapaciteti i rezarvarit: 15l
Shpezimet: 1.25 l/h
Lloji i karburantit: Benzinë

Brendi

Graphite