Gjenerator më bënzinë 8.1KVA – KUMATSUGEN

849.00 
S'ka sasi

Prodhimi i energjisë: 8.1kVA
Tensioni: 230V
Vëllimi: 420cm³

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: GB8500MP

Përshkrimi

Prodhimi i energjisë: 8.1kVA
Tensioni: 230V
Vëllimi: 420cm³
Fuqia: 16.0 HP
Motori: 4-goditës
Pesha: 88 kg

Brendi

Kumatsugen