Gradfite 12 copë për dizajne

35.00 
Ka sasi

Komplet i gradfiteve GRAPHITE me forma të ndryshme të skajeve të prerjes, të dizajnuara për përpunimin e saktë të drurit me ruterë të shpejtë të zhytjes.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 57H210

Përshkrimi

Komplet i gradfiteve GRAPHITE me forma të ndryshme të skajeve të prerjes, të dizajnuara për përpunimin e saktë të drurit me ruterë të shpejtë të zhytjes. Këndet me zierje të imëta të karbidit të sinterizuar dhe ekuilibrim të përsosur lejojnë të fitohet përfundimi i përsosur i sipërfaqeve të përpunuara.

Brendi

Graphite