Gravues me bateri ML-MD01-120 – ISKRA

40.00 
S'ka sasi

Tensioni: 12V
Fuqia: Li-ion battery (1,3Ah)
Shpejtësia pa ngarkes : 0-22,000/min-1

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042560487

Përshkrimi

Tensioni: 12V
Fuqia: Li-ion battery (1,3Ah)
Shpejtësia pa ngarkes : 0-22,000/min-1
Zgjedhësi i shpejtësisë: 0-10 (max)
Diametri: ø 3,2 mm (max)

Brendi

ISKRA