Gravuëse elektrike router 510W – GRAPHITE

56.90 
Ka sasi

Fuqia: 510W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Shpejtësia: 30,000 min-1

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 59G718

Përshkrimi

Fuqia: 510W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Shpejtësia: 30,000 min-1
Diametri: 6 mm; 35 mm; 8 mm
Pesha: 1.64 kg

Brendi

Graphite