Grirëse e mishit FS-9017A – ISKRA

59.00 
S'ka sasi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia: 150 W
• Tehu: Ø 189 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042566267

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V~50/60Hz
• Fuqia: 150 W
• Tehu: Ø 189 mm
• Tehu nga çeliku që nuk ndryshket
• Gjatësia e prerjes: 160-170 mm
• Trashësia e rregulluar e prerjes: 0-20 mm
• Shtëpizë metalike: alumini
• Mbajtës i ushqimit
• Rrëshqitës i ushqimit
• Këmbë që nuk rrëshqasin
• Përdorim të thjeshtë
• Cikli i punës rreth 4 minuta
• Dimensionet e kutisë (në mm):
410 (GJ) x 295 (GJ) x 295 (L)
• Neto pesha: 3,98 kg

Brendi

ISKRA