Gyp për dysheme ɸ17 PE-XC – RBM

0.99 
Ka sasi

Tub me 4 shtresa për ngrohje nën dysheme, prej polietileni (PE-RT Lloji II/EVOH/PE-RT).
Barriera kundër oksigjenit në EVOH, e bashkëekstruduar, DIN 4726.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 25171712
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Tub me 4 shtresa për ngrohje nën dysheme, prej polietileni (PE-RT Lloji II/EVOH/PE-RT).
Shtresa më e jashtme përbën një mbrojtje të vlefshme të shtresës EVOH nga defektet e shkaktuara nga agjentët mekanikë. (p.sh. gërvishtjet, gërvishtjet…).
Barriera kundër oksigjenit në EVOH, e bashkëekstruduar, DIN 4726.

Brendi

RBM