Gyp presioni 8 x 12 mm / 5 m – NEO TOOLS

17.00 
Ka sasi

Presioni i punës: 8 bar
Gjatësia: 5 m
Diametri i brendshëm: 8 mm
Diametri i jashtëm: 12 mm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 12-074

Përshkrimi

Presioni i punës: 8 bar
Gjatësia: 5 m
Diametri i brendshëm: 8 mm
Diametri i jashtëm: 12 mm
Temperatura e punës: -10 / +35°C

Brendi

Neo Tools