Hapëse vrimash – RBM

219.99 
Ka sasi

Këllëf që përmban vegla kalibruese dhe ndezëse me përmasa ø 16 – 20 – 26 – 32

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 20080002

Përshkrimi

Komplet i plotë për ndezjen e kalibratorit për tuba me shumë shtresa.
Këllëf që përmban vegla kalibruese dhe ndezëse me përmasa ø 16 – 20 – 26 – 32 me çelës të posaçëm për përdorim manual të veglave.

Brendi

RBM