Heftaric pneumatike tipi 80 – NEO TOOLS

36.99 
Ka sasi

Modeli: Tipi 80
Për municion: 6-16 mm
Presioni max: 6.3 bar

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 14-572

Përshkrimi

Modeli: Tipi 80
Për municion: 6-16 mm
Presioni max: 6.3 bar
Rrjetha e ajrit: 0.35-0.40 l/min

Brendi

Neo Tools