Hekur për hekurosje 1800W – ISKRA

11.90 
S'ka sasi

Tensioni: 220-240V, 50Hz
Fuqia: 1800 W
Dalja e vazhdueshme e avullit: 8-15 g / min

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042566878

Përshkrimi

Tensioni: 220-240V, 50Hz
Fuqia: 1800 W
Dalja e vazhdueshme e avullit: 8-15 g / min
Presion i lartë i avullit: 0.3-0.8 g / presion
Gjatësia e kabllosë: 1.9 m
Vëllimi i rezervuarit të ujit: 220 ml

Brendi

ISKRA