Hekur për hekurosje 2200W – ISKRA

17.90 
S'ka sasi

Fuqia: 2200 W
Tensioni: 220-240 V, 50 Hz
Kapaciteti i kutisë së ujit: 230 ml

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042566915

Përshkrimi

Fuqia: 2200 W
Tensioni: 220-240 V, 50 Hz
Kapaciteti i kutisë së ujit: 230 ml
Sipërfaqja qeramike
Shkarkimi i avullit
– vertikalisht
– normale: 10-20 g / min
– intensive: 0.3-0.8 g / tl
Dimensionet: 269 x 118 x 145 mm
Pesha: 1.11 kg
Gjatësia e el. kabllo: 1.9 m

Brendi

ISKRA