Hekur për hekurosje 2400W – ISKRA

20.90 
S'ka sasi

Fuqia: 2400W
Tensioni: 220-240V, 50Hz
Kapaciteti i kutisë së ujit: 350 ml

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042566939

Përshkrimi

Fuqia: 2400W
Tensioni: 220-240V, 50Hz
Kapaciteti i kutisë së ujit: 350 ml
Sipërfaqja qeramike
Shkarkimi i avullit
– vertikalisht
– normale: 10-20 g / min
– intensive: 0.3-1 g / tlac
• Dimensionet: 307x120x145 mm
• Pesha: 1.17 kg
• Gjatësia e el. kabllo: 1.9 m

Brendi

ISKRA