Hekur për hekurosje 2600W – ISKRA

22.90 
S'ka sasi

• Fuqia: 2600W
• Tensioni: 220-240V, 50Hz
• Kapaciteti i ujit të kazanit: 380ml

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042566953

Përshkrimi

• Fuqia: 2600W
• Tensioni: 220-240V, 50Hz
• Kapaciteti i ujit të kazanit: 380ml
• Sipërfaqja qeramike
• Shkarkimi i avullit
– vertikale
– normale: 8-18 g / min
– intensive: 0.3-0.8 g / tl
• Spërkatje uji
• Termostati i rregullueshëm
• Dimensionet: 295x120x162 mm
• Pesha: 1.24 kg
• Gjatësia e el. kabllo: 1.9 m

Brendi

ISKRA