Hekur për hekurosje 2800W – ISKRA

25.00 
S'ka sasi
• Tensioni: 220-240V, 50Hz
• Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 350 ml
S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042566977

Përshkrimi

• Tensioni: 220-240V, 50Hz
• Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 350 ml
• Sipërfaqja e hekurit qeramik
• lëshimi i avullit:
– shkarkimi vertikal i avullit
– lëshimi i vazhdueshëm i avullit: 15-25 g / min
– Avulli i impulsit: 0.3-1 g / presion
• Dimensionet: 310x124x156 mm (H x W x D)
• Pesha: 1.45 kg
• Gjatësia e kabllove: 1.9 m

Brendi

ISKRA