Hillt ISKRA ERO IE-RH40L-1600 W

149.00 
S'ka sasi

Fuqia: 1600W
Tensioni: 230V-240V ~ 50Hz
Rroutillimet për min: 630 rpm
Ndikimi i energjisë: 9.5 J
Ndikimet për min: 3800

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042567806

Përshkrimi

Fuqia: 1600W
Tensioni: 230V-240V ~ 50Hz
Rroutillimet për min: 630 rpm
Ndikimi i energjisë: 9.5 J
Ndikimet për min: 3800

Brendi

IskraERO