Hillt SDS Max 1200W + Trimer për muri të gjallë 550W

274.99 
S'ka sasi

Hillti
Fuqia: 1200W
Tensioni: 230V-240V ~ 50Hz
Ndikimi i energjisë: 15 J
Ndikimet për min: 3350 /min
Gjatësia e kabllos: 4m
————————————–

Trimer
Fuqia: 550W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Rrotullimet në minutë: 3300 rpm
Gjatësia e tehut: 60cm
Pesha: 3.78kg

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 58G876+EH5100

Përshkrimi

Hillti
Fuqia: 1200W
Tensioni: 230V-240V ~ 50Hz
Ndikimi i energjisë: 15 J
Ndikimet për min: 3350 /min
Gjatësia e kabllos: 4m
————————————–

Trimer
Fuqia: 550W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Rrotullimet në minutë: 3300 rpm
Gjatësia e tehut: 60cm
Pesha: 3.78kg

Brendi

Graphite