iRobot brusha set 3 copë, seria 600, 700, 800, 900

12.90 
Ka sasi

Furça anësore e Serisë 800 dhe 900 arrin përgjatë skajeve për të hequr papastërtitë, pluhurin dhe mbeturinat.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R4415863

Përshkrimi

Furça anësore e Serisë 800 dhe 900 arrin përgjatë skajeve për të hequr papastërtitë, pluhurin dhe mbeturinat. Lehtë për t’u instaluar dhe hequr me përdorimin e një monedhe ose sende të ngjashme shtëpiake. E pajtueshme vetëm me seritë Roomba 800 dhe 900.

Brendi

iRobot