iRobot Pro-Clean Pad B390

45.00 
Ka sasi

Me Sistemin Pro-Clean, i disponueshëm vetëm në Braava 380, një Pad Pastrimi i Rezervuarëve shpërndan lëngun përgjatë ciklit të pastrimit, duke e freskuar vazhdimisht leckën mikrofibër Pro-Clean me lëng.

Ky produkt është shtuar nga 1 people'snë shportë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: R4435163

Përshkrimi

Me Sistemin Pro-Clean, i disponueshëm vetëm në Braava 380, një Pad Pastrimi i Rezervuarëve shpërndan lëngun përgjatë ciklit të pastrimit, duke e freskuar vazhdimisht leckën mikrofibër Pro-Clean me lëng. Kjo rezervë lëngu e mban leckën të lagur, kështu që Braava 380 mund të pastrojë deri në 32 metra katrorë në një cikël të vetëm pastrimi.

Brendi

iRobot