Kabllo vazhduëse 3V/1,5M – KLAN

2.50 
S'ka sasi

• Modeli: 103
• Tensioni: 250V
• Frekuenca: 50Hz
• Qarku nominal: 16A
• Klasi i mbrojtjes: I

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 8430552052349

Përshkrimi

• Emri: KABLLO VAZHDUES elektrik 3 priza
• Modeli: 103
• Tensioni: 250V
• Frekuenca: 50Hz
• Qarku nominal: 16A
• Klasi i mbrojtjes: I
• Lloji i kabllos: H05VV-F 3G 1.0mm2
• Diametr. i kabllos: Ø 1,0mm2
• Gjatësia e kabllos: 1,5m
• IP mbrojtja: IP20
• Ngarkesa maksimale: 2500W
• Ndërprerës: jo

Brendi

Klan Periferija