Kabull me rrotë 3×1.5 , 20 M – Sebro

24.90 
S'ka sasi

Gjatësia: 20m
Kabllo: 3×1.5mm2

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: SE-2020

Përshkrimi

Gjatësia: 20m
Kabllo: 3×1.5mm2
Tensioni: 230-240V ~ 50/60Hz
Niveli mbrojtës: IP20

Brendi

Sebro