Kabull me rrotë 5M – Sebro

9.50 
S'ka sasi

Gjatësia: 5m
Kabllo: 3×1.5mm2

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: SE-5

Përshkrimi

Gjatësia: 5m
Kabllo: 3×1.5mm2
Tensioni: 230-240V ~ 50/60Hz
Niveli mbrojtës: IP20

Brendi

Sebro