Kanal me ngjites – ERAPLAST

0.49 1.89 
Ka sasi

Materiali: PVC
Gjatësia: 2m

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

Materiali: PVC
Gjatësia: 2m

Informacion shtesë

Dimensionet

12×12, 16×16, 25×16, 40×16, 40×25, 40×40

Brendi

Eraplast