Karroc për bartje 60 KG – BORMANN

25.00 
S'ka sasi

Përmasat e platformës: 24×38.5 cm
Ngarkesa maksimale: 60 Kg
Pesha: 3.3 Kg

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: BWR9200

Përshkrimi

Përmasat e platformës: 24×38.5 cm
Ngarkesa maksimale: 60 Kg
Pesha: 3.3 Kg

Brendi

Bormann