Kembe për nxemëse 1.1-1.8m – NEO TOOLS

42.99 
Ka sasi

Lartësia: 1.1-1.8 m
E përshtatshme me nxemëset: 90-030, 90-031, 90-032

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).

Përshkrimi

Trekëmbësh i dedikuar ngrohësve me infraed NEO Tools me numrat e referencës 90-030, 90-031, 90-032. Trekëmbëshi është i rregullueshëm në lartësi në intervalin 1.1-1.8 m, dhe karakterizohet nga dizajni i qëndrueshëm. Mundësia për ta mbajtur atë me një ngrohës siguron komoditet dhe fleksibilitet gjatë funksionimit dhe shërben si një burim celular i nxehtësisë.

Brendi

Neo Tools