Kit me dalje ne dysheme 1/2″ – RBM

26.99 
Ka sasi

Lidhje për sondën e jashtme Ø 15 mm.
M UNI-EN-ISO 228 lidhjet e terminalit me fileto me PTFE gjilpërë para mbyllëse.
Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Presioni maksimal i punës 10 Bar

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 2250400
Kategoritë: ,

Përshkrimi

By-pass i brendshëm me kalim 50% vetëm për aplikime me një tub.
Lidhjet e filetuara në linjë standarde RBM, distanca qendrore 37 mm për pajisje për tuba bakri, polietileni dhe me shumë shtresa.
Lidhje për sondën e jashtme Ø 15 mm.
M UNI-EN-ISO 228 lidhjet e terminalit me fileto me PTFE gjilpërë para mbyllëse.
Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Presioni maksimal i punës 10 Bar

Brendi

RBM