Klimë levizëse 12000BTU – NEO TOOLS

349.00 
S'ka sasi

Fuqia: 1350W
Kapaciteti: 12000Btu
Rrjedha e ajrit: 400 m3/h
Sipërfaqe efektive deri në: 35 m2
Funksionet: ftohja, ventilimi, dehidifikimi i ajrit
R290, ftohës miqësor për mjedisin,

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 90-136

Përshkrimi

Fuqia: 1350W
Kapaciteti: 12000Btu
Rrjedha e ajrit: 400 m3/h
Sipërfaqe efektive deri në: 35 m2
Funksionet: ftohja, ventilimi, dehidifikimi i ajrit
R290, ftohës miqësor për mjedisin,
Paneli i kontrollit dhe telekomanda
Funksione shtesë: kohëmatës, modaliteti i natës, rregullimi
2 shpejtësi tifozi
Niveli i zhurmës: 59 dB
Kapaciteti i dehidratuesit 1.5 l / orë
Dimensionet e pajisjes WxHxD (mm): 428 * 742 * 383
Pesha e pajisjes: 31.5 kg
Klasa e efikasitetit të energjisë: A
Prota për lëvizjen e lehtë të pajisjes
Kompleti përmban një tub shkarkimi të ajrit të nxehtë, fundin e tubit (pa jakë dritareje)

Brendi

Neo Tools