Kolektor për dysheme 1″ RBM

22.99 44.99 
Ka sasi

Gama e temperaturës 0 ÷ 100 ° C
Presioni maksimal i funksionimit 10 Bar
Futja në kaseta në thellësi 80 mm;
Versionet e disponueshme në komplete të para-montuara dhe komponentë të vetëm që mund të montohen.

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

Kolektor modular prej bronzi, i kompletuar me valvola termostatike me rrotë dore manuale. Modeli RBM me 4 drejtime 1″.

Gama e temperaturës 0 ÷ 100 ° C
Presioni maksimal i funksionimit 10 Bar
Përdorni pajisje me fije standarde RBM për lidhjen e tubacioneve.
Kod aksesor i guaskës termoizoluese në dispozicion. 3674.X0.02
Super kompakte: p.sh. 11 mënyra (kodi i versionit 3211.06.10) në vetëm 60 cm;
Futja në kaseta në thellësi 80 mm;
Versionet e disponueshme në komplete të para-montuara dhe komponentë të vetëm që mund të montohen.

Informacion shtesë

Vrima

2 vrima, 3 vrima, 4 vrima

Diametri

1"

Brendi

RBM