Kolektor për dysheme modular 1″ – RBM

42.99 67.99 
Ka sasi

Lidhja me fileto M UNI-EN-ISO 228
Presioni maksimal i punës 10 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 100 °C

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

Lidhja me fileto M UNI-EN-ISO 228
Presioni maksimal i punës 10 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 100 °C

Informacion shtesë

Vrima

2 vrima, 3 vrima, 4 vrima

Brendi

RBM