Kolektor për dysheme Set RBM

109.99 249.99 
Ka sasi

Hapësira në dalje: 50 mm
Presioni maksimal: 8 Bar
Matësi i rrjedhës: 1-4 l / min

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

Hapësira në dalje: 50 mm
Temperatura: + 5 ÷ + 80 ° С
Presioni maksimal: 8 Bar
Matësi i rrjedhës: 1-4 l / min

Informacion shtesë

Vrima

10 vrima, 2 vrima, 3 vrima, 4 vrima, 5 vrima, 6 vrima, 7 vrima, 8 vrima, 9 vrima

Diametri

1"

Brendi

RBM