Kompresor dore SDS+440W

97.00 
Ka sasi

Fuqia: 440W
Tensioni: 230V-240V ~ 50Hz
Rroutillimet për min: 1500 rpm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 59GP500

Përshkrimi

Fuqia: 440W
Tensioni: 230V-240V ~ 50Hz
Rroutillimet për min: 1500 rpm
Ndikimi i energjisë: 1.2 J
Ndikimet për min: 5000
Diametri i shpimit ne metal (max): 10mm
Diametri i shpimit ne beton (max): 12mm

Brendi

Graphite Pro