Kositëse bari më benzinë ISKRA – HG46SMH-BS500

389.00 
S'ka sasi

• Kapaciteti i motorit: 140 cm3
• Fuqia: 2,03 kW
• Rrotullimet e lira: 2800 min-1

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042562757

Përshkrimi

• Kapaciteti i motorit: 140 cm3
• Fuqia: 2,03 kW
• Rrotullimet e lira: 2800 min-1
• Lloji i motorit: katër taktësh (B&S 500E)
• Ftohja ajrore e motorit
• Mënyra e ngasjes: vetëngasje
• Kapaciteti i rezervuarit për karburant: 0,8 L
• Kapaciteti i rezervuarit për vaj: 0,47 L
• Lart. e vrimës që rregullohet: 20-75 mm
• 8 pozita të lart. që rregullohet: (qendrore)
• Gjerësia maks. e vrimës: 460 mm
• Diamet. i rrotave të para: 178 mm
• Diamet. i rrotave prapa: 254 mm
• Kapac. i shportër për bar: 60L
• Për sipërfaqe me bar deri: 1400 m²
• Dimensionet e kutisë
(në mm): 770 (GJ) x 565 (GJ) x 500 (L)
• Neto pesha: 30,4 kg
• Bruto pesha: 32,8 kg

Brendi

ISKRA