Kositëse bari më benzinë ISKRA – LM51M

185.00 
S'ka sasi

• Kapaciteti i motorit: 139 cm3
• Fuqia: 2,6 kW
• Rrotullimet e lira: 3000 min-1

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042562788

Përshkrimi

• Kapaciteti i motorit: 139 cm3
• Fuqia: 2,6 kW
• Rrotullimet e lira: 3000 min-1
• Lloji i motorit: katër taktësh OHV
• Ftohja ajrore e motorit
• Mënyra e grahjes: me të shtyrë
• Kapaciteti i rezervuarit për karburant: 1,6 L
• Kapaciteti i rezervuarit për vaj: 0,55 L
• Lart. e vrimës që rregullohet: 20-75 mm
• 3 pozita për rregullimin e lartësisë
• Gjerësia maks. e vrimës: 510 mm
• Diamet. i rrotave të para: 178 mm
• Diamet. i rrotave prapa: 178 mm
• Për sipërfaqe me bar deri: 1600 m²
• Dimensionet e kutisë
(në mm): 745 (GJ) x 535 (GJ) x 380 (L)
• Neto pesha: 24 kg
• Bruto pesha: 26 kg

Brendi

ISKRA