Kositëse bari më benzinë – Nakayama

157.00 
S'ka sasi

Fuqia: 3 hp
Gjatësia e prejës: 20/45/60mm
Pozicionet e prejës: 3
Gjërësia e perjës: 41cm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: PM4300

Përshkrimi

Motori: 4T , një cilindër
Fuqia: 3 hp
Gjatësia e prejës: 20/45/60mm
Pozicionet e prejës: 3
Gjërësia e perjës: 41cm
Kapaciteti i shportës: 40l
Pesha: 20kg

Brendi

Nakayama