Kositëse e vogël ISKRA N0E-11ET-3.6-B

35.00 
S'ka sasi

• Tensioni: 3,6V
• Fuqia: Li-ion bateri (1,3Ah)
• Rrotullime të lira: 1000 min-1

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042563211

Përshkrimi

• Tensioni: 3,6V
• Fuqia: Li-ion bateri (1,3Ah)
• Rrotullime të lira: 1000 min-1
• Gjerësia e prerjes: 80 mm (bari)
• Gjatësia e prerjes: 110 mm (shkurre)
• Shtojcë për prerjen e barit
• Shtojcë për prerjen e shkurres
• Dimensionet e kutisë (në mm):
300 (GJ) x 90 (GJ) x 120 (T)
• Neto pesha: 1,075 kg
• Bruto pesha: 1,2 kg

Brendi

ISKRA