Kositëse më benzinë 1.3 KW – GRAPHITE

249.99 
Ka sasi

Kapaciteti i motorit: 98 cm3 (1.8HP)
Fuqia: 1,3 kW
Shpejtësia e boshtit: 3050 rpm
Lartësia e rregullueshme e prerjes: 25–65 mm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 52G670

Përshkrimi

Kapaciteti i motorit: 98 cm3 (1.8HP)
Fuqia: 1,3 kW
Shpejtësia e boshtit: 3050 rpm
Lartësia e rregullueshme e prerjes: 25–65 mm
Gjerësia e prerjes: 400 mm
Vëllimi i shportës së barit: 45 l

Brendi

Graphite