Kositëse më benzine HG48SMH-B – ISKRA

315.00 
S'ka sasi

Kapaciteti i motorit: 173 cm3
Fuqia: 3,2 kW
Shpejtësia e boshtit: 3000 rpm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042562764

Përshkrimi

Kapaciteti i motorit: 173 cm3
Fuqia: 3,2 kW
Shpejtësia e boshtit: 3000 rpm
Stili i drejtimit: vetëlëvizës
Kapaciteti i rezervuarit të karburantit: 1.6 l
Kapaciteti i rezervuarit të naftës: 0.55 l
Lartësia e rregullueshme e prerjes: 20–75 mm
Gjerësia e prerjes: 480 mm (19 “)
Vëllimi i shportës së barit: 60 l
Rrotat:
– Përpara 178 mm (7”)
– Pas 254 mm (10 “)
Deri në: 1600 m2
Pesha: 38 Kg

Brendi

ISKRA