Kositëse më benzine HG56SMH-BS675EXi – ISKRA

479.00 
S'ka sasi

Kapaciteti i motorit: 163 cm3
Fuqia: 2,68 kW
Shpejtësia e boshtit: 2800 rpm
Lloji i motorit: me katër goditje BS675EXi
Stili i drejtimit: vetëlëvizës

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042565765

Përshkrimi

Kapaciteti i motorit: 163 cm3
Fuqia: 2,68 kW
Shpejtësia e boshtit: 2800 rpm
Lloji i motorit: me katër goditje BS675EXi
Stili i drejtimit: vetëlëvizës
Kapaciteti i rezervuarit të karburantit: 1 l
Kapaciteti i rezervuarit të naftës: 0.47 l
Lartësia e rregullueshme e prerjes: 20–75 mm
Gjerësia e prerjes: 560 mm (22 “)
Vëllimi i shportës së barit: 62 l
Deri në: 1800 m2

Brendi

ISKRA