Kuti OG shprendarëse – ERAPLAST

12.75 
Ka sasi

Përpara: 3×25 A 2
Anësore: 1×16 A 2

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 320255
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Përpara: 3×25 A 2
Anësore: 1×16 A 2

Brendi

Eraplast