Kuti për 6 Siguresa OG Mono

6.50 
Ka sasi

Dera mund të hapet 180 °
Terminalet e tokëzimit të disponueshëm
Shkalla e mbrojtjes IP40
Mbrojtje nga qarku elektrik i klasit 2

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 180-010002-006

Përshkrimi

Dera e fortë dhe e ngurtë e bërë nga Polikarbonati
Dera mund të hapet 180 °
Dera transparente mund të përdoret për hapjen në anën e majtë dhe të djathtë
Hekurudhë e galvanizuar DIN sipas EN 60715
Terminalet e tokëzimit të disponueshëm
Pa halogjen
Ngadalësues ndaj zjarrit deri në 650 ° C
Shkalla e mbrojtjes IP40
Mbrojtje nga qarku elektrik i klasit 2
Prodhuar sipas normave të CE
Të gjitha materialet e nevojshme për instalim janë në kuti

Brendi

Mono Electric