Lentë zmadhuëse – NEO TOOLS

11.90 
Ka sasi

Lentë zmadhuëse
5 lloje lentesh (numrat e dioptrës) – 1.0x, 1.5x, 2.0x, 2.5x, 3.5x
Rregullimi i këndit të prirjes së lenteve

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 06-130
Kategoritë: ,

Përshkrim

Lentë zmadhuëse
5 lloje lentesh (numrat e dioptrës) – 1.0x, 1.5x, 2.0x, 2.5x, 3.5x
Rregullimi i këndit të prirjes së lenteve
Shirit i rregullueshëm i kokës
Ndriçimi: 2 x LED
Këllëf lente për ruajtje të sigurt

Brendi

Neo Tools