Lidhëse univerzal AL fi 16 – RBM

1.99 
Ka sasi

Lidhja me fileto F G1/2”.
Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Presioni maksimal i punës 10 Bar

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 27961600

Përshkrimi

Trup bronzi i veshur me nikel.
Vula elastomere.
Lidhja me fileto F G1/2”.
Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Presioni maksimal i punës 10 Bar

Brendi

RBM