Lidhse AL fi 16 – RBM

1.99 
Ka sasi

Natyra e tubacionit: polietileni me shumë shtresa
Temperatura e funksionimit: -15 ° C +110 ° C
Presioni i provës: (30 bar) 3000 kPa

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 701600

Përshkrimi

Natyra e tubacionit: polietileni me shumë shtresa
Temperatura e funksionimit: -15 ° C +110 ° C
Presioni i provës: (30 bar) 3000 kPa
Presioni maksimal i punës: (10 bar) 1000 kPa
Çift rrotullimi shtrëngues: 30 Nm

Brendi

RBM