Lidhse AL për tip 141 fi 16 – RBM

3.99 
Ka sasi

Temperatura e funksionimit: 95 ° C max.
Presioni i funksionimit: max 10 bar.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 2171600

Përshkrimi

Trup bronzi
Unaza mbyllëse NBR. Lidhja me fileto F G3 / 4 ”Euroconus
Temperatura e funksionimit: 95 ° C max.
Presioni i funksionimit: max 10 bar.

Brendi

RBM