Llambë antibakterial UVC lamp – NEO TOOLS

30.00 
Ka sasi

Fuqia:38 W
Funksioni i programimit të kohës së punës 15/30/60 min
-telekomandë
-për sipërfaqet: 5-45 m2

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).

Përshkrimi

Fuqia:38 W
Funksioni i programimit të kohës së punës 15/30/60 min
-telekomandë
-me ozonim
-për sipërfaqet: 5-45 m2
-strehim plastik
Përdorimi i rekomanduar:
-zyrë, banjo, kuzhinë, dhomë hoteli, makinë
-dezinfektimi i artikujve (laptop, smartphone, etj.)

Llamba që lëshon rrezatim UV-C është një zgjidhje e destinuar për dezinfektimin e objekteve, lëngjeve dhe ajrit të brendshëm. Pajisja lëshon rreze ultraviolet C (UVC), domethënë gjatësi vale midis 253.7 nm dhe 185 nm, të cilat pengojnë procesin e ndarjes së qelizave patogjene, dhe si pasojë i shkatërrojnë ato. Rrezatimi UV-C ndikon në bakteret, viruset, maja dhe myk. Vlerat kryesore të përdorimit të llambës UVC janë pra sterilizimi i dhomave dhe eliminimi i aromave të pakëndshme.

Për arsye sigurie, dezinfektimi me rrezatim UV-C duhet të bëhet në dhoma ku nuk ka njerëz, kafshë ose bimë. Llamba NEO TOOLS UVC është e pajisur me një sistem të vonuar të fillimit, i cili ju lejon të lini me siguri zonën që do të dezinfektohet pas ndezjes së pajisjes. Për më tepër, aftësia për të kontrolluar me një telekomandë ose për të vendosur një kohëmatës ju lejon të ktheheni në vendin e punës të llambës UVC pas kohës së caktuar të funksionimit.

Rrezatimi UV-C gjithashtu fillon formimin e ozonit, falë të cilit sterilizimi gjithashtu bëhet në vende të paarritshme për rrezet UV. Pas përfundimit të aktiviteteve të dezinfektimit, ventiloni dhomën për të hequr ozonin e tepërt.

Brendi

Neo Tools