Llambë e punëtorisë

6.00 
Ka sasi

Llambë e punëtorisë, TOPEX e pajisur me 24 Led. Mundësuar me tre bateri AA. Kutia e fortë plastike mbron llambën kundër dëmtimeve.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 94W245

Përshkrimi

Llambë e punëtorisë, TOPEX e pajisur me 24 Led. Mundësuar me tre bateri AA. Kutia e fortë plastike mbron llambën kundër dëmtimeve. Varësja lejon të ulni llambën në një vend të përshtatshëm. Magneti i vendosur në shtresë e jashtme jep më shumë mundësi për të rregulluar llambën. Llamba universale për përdorim në punëtori, garazh ose bodrum. Pajtueshmëria me standardet evropiane të sigurisë konfirmohet me certifikatën CE.

Brendi

Topex