M-Thermal SPLIT 8kW + 9kW 65°C | COP 5.15 MDV

3,399.00 3,999.00 
Ka sasi

NGROHJE
>Fuqia: 8kW
>COP: 5.15
____________________________________
FTOHJE
>Fuqia: 6.8kW
>SEER: 3.40
____________________________________
DYSHEME
>Klasa e energjisë A+++
>Temperatura 35°C
>COP 5.15

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

MODEL: MDV Arctic Series

NGROHJE
>Fuqia: 8kW
>COP: 5.15
____________________________________
FTOHJE
>Fuqia: 6.8kW
>SEER: 3.40
____________________________________
DYSHEME
>Klasa e energjisë A+++
>Temperatura 35°C
>COP 5.15
____________________________________
RADIATOR
>Klasa e energjisë A++
>Temperatura 55°C
>COP 4.42
____________________________________
KOMPRESORI
>Brendi: Mitsubishi
____________________________________
NJESIA E JASHTME
>MDVA-V8WD2ER8-A
>Tensioni 220-240 V
>Zhurma 59dB
>Dimensioni 865x1118x523 mm
>Pesha 112 kg
____________________________________
NJESIA E BRENDSHME
>MDVHB-100CEGR8-ADB90
>Zhurma 40 dB
>Dimensioni 420x790x270 mm
>Pesha 39 kg
____________________________________
>Temperatura e ambientit –25°C |+43°C
>Gas R32 (1.84kg)
>Aplikacion WI-FI
>Lidhja e gypav 9.52mm | 15.88mm
>Garancion 3 VITE

Informacion shtesë

Kapaciteti i kalldasë

8kW, 8kW + 9kW

Brendi

MDV by Midea