Makine profesionale elektrike Graco Mark V Max Standard

11,250.00 
Ka sasi

Fuqia: 2.2 Hp
Motori: 2.2 Brushless DC
Presioni (max): 227 bar
Rrjedhëshmeria: 4.3 l / min
Tensioni: 230 V
Frekuenca: 50 Hz
Zhurma: 82 dB(A)
Pesha 59 kg

Ky produkt është shtuar nga 1 people'snë shportë.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 17E655
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Fuqia: 2.2 Hp
Motori: 2.2 Brushless DC
Presioni (max): 227 bar
Rrjedhëshmeria: 4.3 l / min
Tensioni: 230 V
Frekuenca: 50 Hz
Zhurma: 82 dB(A)
Pesha 59 kg
__________________________________________
Elementet shtesë:
-Dorezë: HD Blue texture 289605
-Pipë: 246215 RAC X ™ Gardë
-Gypë: BlueMax H II gete (3/8 x 15 m )
-Çelës 15F446 , çelës rregullueshëm 111733
“Afati i lifterimit 15 dite”

Brendi

Graco