Makine profesionale elektrike T-MAX Airless 6912 – Graco

Ka sasi

Pesha 86 kg
Fuqia: 2.8 Hp
Presioni (max): 69 bar
Rrjedhëshmeria: 12 l / min
Tensioni: 230 V
Frekuenca: 50 Hz
Motori: 2.8 Brushless DC

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 17X986
Kategoria:

Përshkrimi

Pesha 86 kg
Fuqia: 2.8 Hp
Presioni (max): 69 bar
Rrjedhëshmeria: 12 l / min
Tensioni: 230 V
Frekuenca: 50 Hz
Motori: 2.8 Brushless DC
____________________________________________
Për punime me:
Akrilikë me teksturë
Llaç sintetik, Akustikë
Përfundim dekorativ
____________________________________________
Karakteristikat:
Pompë Qëndrore
SmartControl 3.0
Ekran LED
Kornizë Ndarëse Modulare
Kontrolli i Rrjedhës dhe Presionit
___________________________________________
Elementet shtesë:
-Dorezë: T-Max Spray Lance (17Z054)
-Hopper 90L
-Pipë: 246215 RAC X ™ Gardë
-Gypë: 1 x 10m , 1 x 5m , 3/4 x 3m
-Kuti e veglave
“Afati i lifterimit 15 dite”

Brendi

Graco